ClickCease

Cv-ketel in Breda kapot? Bel on dan voor reparatie!

U denkt even heerlijk van het weekend te kunnen genieten na een lange, stressvolle week op het werk. Na een ontspannen vrijdagavond languit op de bank, wordt u op de zaterdagochtend wakker in een koud huis. Het flink koud buiten en toch wilt uw verwarming maar niet aanspringen door een kapotte cv-ketel.

CV Ketel reparatieErg vervelend dit, vooral omdat u al zo’n drukke week achter de rug heeft. Het laatste wat u nu wilt is een kapotte cv-ketel. Toch is het niet anders en gaat u druk op zoek naar een specialist die dit even voor u kan regelen. Uw zoektocht werpt weinig vruchten af, want de meeste experts werken niet op een zaterdag, dat komt er dan ook nog eens bij. Met buitentemperaturen onder het vriespunt kunt u zo natuurlijk niet blijven zitten. U heeft een cv-ketel reparatie in Breda nodig met spoed. Komt u deze situatie ook bekend voor? Het overkomt ons allen weleens, en het komt natuurlijk nooit gelegen. Als u onze website echter heeft gevonden, dan weet u tenminste dat de loodgieter in Breda voor u klaar staat voor een cv-ketel reparatie.

Met spoed een cv-ketel reparatie in Breda laten uitvoeren

Ook op een zaterdag of zondag kunt u onze hulp inroepen. Het is dan ook niet voor niets dat wij een spoedservice aanbieden, want wij begrijpen uw frustratie volkomen als u enkele dagen moet wachten voordat er iemand opduikt om te helpen. Wij zijn altijd bereikbaar. Bel ons daarom nu nog!

Wat kunt u zelf doen aan een kapotte cv-ketel?

Het is niet aangeraden om zelf te proberen om de storing bij een cv-ketel op te lossen. Zeker niet wanneer u weinig tot geen ervaring mee heeft. Buiten dat op deze manier risico wordt gelopen dat er juist alleen maar meer schade wordt veroorzaakt, zitten er ook hoge gezondheidsrisico’s aan. Indien de cv-ketel niet op de juiste manier worden gerepareerd kan er koolmonoxide vrijkomen. Dit is slecht voor de gezondheid van mensen. Om deze reden is het zelfs vanaf 1 april 2022 verboden om zelf de cv-ketel te installeren of repareren. U doet er verstandig aan om uw cv-ketel door ervaren professionals te laten repareren. Op deze manier loopt u geen risico en weet u zeker dat het probleem wordt verholpen.

Uw cv-ketel vervangen? De loodgieter in Breda staat voor u klaar!

Het laatste wat u wilt is op een koude avond zonder een bron van warmte op de bank zitten. Jammer genoeg is dit soms wel het geval. In deze situatie neemt u natuurlijk contact op met de loodgieter om u cv-ketel te vervangen in Breda! We staan elke dag klaar voor een nodige cv-ketel vervanging.

Cv-ketel vervangen in Breda

Het team staat niet alleen 24/7 klaar om u uit de branding te helpen, ook doen ze hun best om binnen 2 uur voor uw deur te staan om u verder te helpen. Dit doen ze bij spoedgevallen om de schade zo veel mogelijk te beperken. Het laatste wat u wilt is namelijk nog meer zorgen. Uw cv-ketel wordt professioneel vervangen. De gecertificeerde loodgieters die u helpen hebben namelijk al jaren ervaring binnen het loodgieters vak.

Wanneer moet een cv-ketel vervangen worden?

Cv-ketel vervangenU moet uw cv-ketel vervangen als de levensduur aan het einde is of wanneer uw cv-ketel niet meer gerepareerd kan worden. De levensduur hangt onder andere af van het type ketel die u heeft, van welk materiaal de ketel is gemaakt en of de ketel regelmatig onderhoud heeft gehad. De meest bekende kenmerken van uw cv-ketel die aan vervanging toe is zijn er drie. De radiatoren worden te warm wanneer u een kraan opendraait, de cv-ketel verliest waterdruk en moet snel bijgevuld worden en het duurt te lang voordat u woning op temperatuur komt. Als u deze kenmerken herkent, neem dan contact op met de loodgieter in Breda.

Een nieuwe cv-ketel is een slimme investering

Wanneer u voor deze keuze staat is het eerst handig om te weten waarom een nieuwe cv-ketel en slimme investering is.

  • Ten eerste bespaart u op de energierekening. Oudere cv-ketels gebruiken meer gas en dat kan tot 20% energie zijn. Op deze manier verdient u de investering dus eigenlijk terug als u een nieuwe cv-ketel laat installeren.
  • Ten tweede wordt uw woning meer waard. Een nieuwe ketel zorgt voor een zuiniger energielabel waardoor de waarde van uw woning zal verhogen.
  • Ten derde verbetert een nieuwe cv-ketel uw wooncomfort! Niks is fijner dan in een warm huis thuiskomen na een lange koude dag. Met een oude cv-ketel zult u lang moeten wachten tot de temperatuur op het gewenste niveau is. Ook voorkomt het dat u wel is onder een koude straal onder de douche staat.

Schakel een loodgieter in voor hulp

Wanneer u denkt problemen te hebben met uw cv-ketel, twijfel dan niet en schakel de loodgieter in Breda in voor de gepaste hulp! Deze problemen kunnen verschillend zijn, zoals de waterdruk die minder is, weinig warm water en heel erg lang wachten totdat uw woning op de gewenste temperatuur is. Probeer niet de held uit te hangen door een poging te doen om het zelf op te lossen, dit kan de situaties alleen maar erger maken als u er geen verstand van heeft. Neem daarom in elk geval contact op met de loodgieter in Breda!

Waarom kiest u voor ons?

Spoedklussen
Lekkages
Verstoppingen
Cv-ketel reparatie
24/7 bereikbaar

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Loodgieter spoedservice Breda
Menu
Call Now Button