ClickCease

Repareren van lekkende kranen in Breda

Een lekkende kraan gaat onvermijdelijk eens een keer voorkomen. De onderdelen in een kraan die de watertoevoer moeten afsluiten verslijten namelijk over tijd en hierdoor kunnen kranen gaan lekken. Voor het repareren van lekkende kranen in Breda kunt u met ons contact opnemen en wij komen vervolgens bij u langs om de kraan te repareren. Als u zelf echter een beetje handig bent, dan is het repareren van deze kranen ook gemakkelijk zelf te doen. Een kraan is namelijk best een simpel systeem en als u weet hoe u deze uit elkaar kunt draaien en welke onderdelen vervangen moeten worden dan kunt u ook zelf makkelijk een lekkende kraan repareren.

Een loodgieter druppende kranen laten oplossen

Lekkende kranen zorgen voor ergernis door het constante geluid van gedruppel in huis, maar zorgen ook voor waterverspilling en de hoge waterrekening die daaraan verbonden is. Vaak wordt er door veel mensen nog licht over gedacht hoeveel water er precies dagelijks verspild wordt door een druppende kraan. Een druppeltje per keer lijkt misschien niet zo veel maar gedurende de dag kan dit oplopen tot vele tientallen liters. Wilt u het probleem van lekkende kranen in huis zo snel mogelijk oplossen dan raden wij u aan om contact op te nemen met een loodgieter. Als u contact met ons opneemt, dan komen we bij u langs om de lekkende kranen te repareren. Nadat de werkzaamheden zijn opgelost heeft u een kraan die weer als nieuw is.

Wat te doen bij een lekkende kraan?

Doorgaans loopt er uitsluitend water uit een kraan wanneer u deze open zet. Ook hoort het water dan uit slechts één opening te komen: de kraankop. Toch stroomt het water bij sommige mensen op meerdere plekken uit de kraan. Zo komt het bijvoorbeeld geregeld voor dat er water langs de kraan naar beneden stroomt. Vaak ontsnapt dit water vlak boven de twee ‘knoppen’ of de hendel uit de kraan. Dit hoort natuurlijk niet. De meeste mensen laten het echter voor wat het is. Verstandig? Nee, niet als je het ons vraagt. Er is dan namelijk sprake van een lek in uw kraan. Dit is waarschijnlijk het gevolg van een versleten koppeling. Om de kraan weer te repareren, moet u de koppeling vervangen. Alleen zo zorgt u ervoor dat het water enkel op de juiste manier uit uw kraan stroomt.

Bespaar op waterrekening en repareer het lek

lekkende kraanBent u zelf niet bepaald handig? Dan lijkt het u ongetwijfeld geen goed idee om het versleten onderdeel in uw kraan zelf te vervangen. Een goede keuze. Toch besluit het merendeel van de mensen om geen loodgieter in te schakelen voor dit probleem. Zij vinden het wat overdreven om voor zo’n klein dingetje een beroep te doen op een professional. Bovendien kost het geld om uw lekkende kraan te laten repareren. Dat klopt, maar weet wel dat de kosten aanzienlijk lager zijn dan de extra kosten voor uw waterverbruik. Door een lekkende kraan verbruikt u immers veel meer water. Wanneer u hier lange tijd niets aan doet, lopen de kosten hoog op. Het is dus zeker wel de moeite waard om een loodgieter in te schakelen voor reparatie van uw lekkende kraan. Kies dus eieren voor uw geld en blijf vooral niet zitten met een lekkende kraan!

Waarom kiest u voor ons?

Spoedklussen
Lekkages
Verstoppingen
Cv-ketel reparatie
24/7 bereikbaar

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Loodgieter spoedservice Breda
Menu
Call Now Button