Wij lossen verstoppingen in Breda op

Een leiding of afvoer die verstopt zit? Iedereen overkomt het een keer. Een verstopping in Breda kan zowel in nieuwe als in oude leidingen voorkomen. In de afvoer van douche, het fonteintje van de wc, het toilet of in de keuken. Haren en zeepresten gaan klonteren en blijven in de afvoer in de badkamer hangen, en voor etensresten en vet geldt in de keuken hetzelfde. In de afvoerbuis van de wc hecht toiletpapier en maandverband zich aan de binnenkant van de afvoerbuis en zorgt op termijn voor een blokkering van de doorgang. De loodgieter in Breda staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat de verstopping snel weer wordt opgelost.

Verstoppingen zitten altijd in de weg

verstoppingen breda Verstoppingen ontstaan niet altijd door haren, papier, of andere resten. Kinderen vinden het interessant om bijvoorbeeld speelgoed in het toilet te gooien en de laatste jaren zijn mobiele telefoons, die per ongeluk doorgespoeld worden, ook vaak een boosdoener. Als u regelmatig last heeft van verstoppingen kunnen de buizen mogelijk een onjuiste diameter hebben, waardoor ze dichtslibben. Leidingen kunnen ook zo verouderd zijn dat er barsten in ontstaan of dat ze gaan lekken. Het vocht loopt dan weg, terwijl vuil zich vasthecht in de leidingen. Daardoor kunnen leidingen gaan verzakken. Door een inspectie met een camera kunnen wij de oorzaak opsporen en de verstoppingen verhelpen.

Blijf niet tobben met een verstopping, maar bel ons. Onze experts lossen met geavanceerde apparatuur uw verstoppingen in Breda snel op.

Waarom kiest u voor ons?

Spoedklussen

Lekkages

Verstoppingen

CV ketel reparatie