ClickCease

Dakbedekking in Breda: simpel?

Een dakdekker is iemand die zorgt voor het wel en wee van daken. Dakbedekking Breda zorgt voor de daken in die regio. Mocht u dus dakbedekking nodig hebben, kunt u met hen contact opnemen.

Het leggen van dakbedekking ziet er vaak heel simpel uit. Dakpannen legt u keurig naast elkaar en bedekking voor platte daken, zoals bijvoorbeeld PVC of bitumen, legt u netjes op het platte dak waar u tot uw grote vreugde ook nog eens gewoon op kunt lopen. Indien nodig (in het geval van bitumen dus) lijmt u de dakbedekking met een vlam aan elkaar om zo het dak waterdicht te krijgen. Tot zover de theorie. In de praktijk is het immers behoorlijk lastig om dakbedekking goed te krijgen. Het is van groot belang de dakbedekking waterdicht te krijgen. Waterschade kan immers niet alleen erg ongezond zijn voor de bewoners (denk maar eens aan tochtschade, vochtige ruimten en de ongebreidelde groei van talloze schimmels en ziektekiemen), maar kan ook funest zijn voor het welzijn van de fundering en muren. Behang zal loslaten van vochtige muren en er kunnen lelijke vochtplekken ontstaan.

Dakbedekking? Huur de loodgieter in Breda in

dakbedekking in breda leggenHet is daarom zeker aan te raden om een professional in te huren als u dakbedekking nodig hebt. Op die manier bent u ervan verzekerd dat de dakbedekking goed en deskundig wordt aangebracht.

Verschillende soorten dakbedekking

  1. Dakpannen: dit is de populairste vorm van dakbedekking. Dakpannen hebben een lange levensduur, zijn makkelijk te onderhouden en kunnen relatief makkelijk geplaatst worden.
  2. Bitumen: ook wel dakleer genoemd. Dit is een sterk en waterdicht materiaal, daardoor erg geschikt voor platte daken. Het leggen van dakleer is lastig en vereist vakmanschap.
  3. Zinken daken: ook hiervoor heeft u een specialist nodig. Daken van zink kunnen uw woning helpen om lekkages te voorkomen.
  4. Shingles: ook wel dakleien genoemd, zijn losse dakdelen die gemaakt zijn van bitumen die aan elkaar worden gelegd. Deze vorm van dakbedekking wordt vaak gebruikt van schuinde daken zoals van schuren of tuinhuisjes.

Wilt u weten welke dakbedekking het beste bij uw dak past? Neem contact op met de vakman in Breda!

Waarom kiest u voor ons?

Spoedklussen
Lekkages
Verstoppingen
Cv-ketel reparatie
24/7 bereikbaar

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Menu
Call Now Button