FAQ

Bij Loodgietersbedrijf Van Beers kunt u terecht voor een loodgieter in Breda die al uw problemen rondom loodgieten oplost. Naast de reguliere loodgieter werkzaamheden, bieden wij ook andere services aan. Denk hierbij aan lekkages, deze komen altijd op onhandige momenten en heeft u het liefst zo snel mogelijk verholpen. Zo blijft schade aan het huis beperkt tot het minimum. Naast lekkage zijn verstoppingen ook iets waar elk huishouden wel eens te maken krijgt. De doucheafvoer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk weer normaal gebruik kunnen maken van alle voorzieningen. Loodgietersbedrijf Van Beers kunt u hier zo snel mogelijk vanaf helpen. De Cv-ketel is ook een belangrijk deel van uw huis, vooral in de koude maanden. Bij een verslechterde werking hiervan kunnen wij u ook helpen. Zo zit u er ook in de winter warmpjes bij.

Heeft u een loodgieter in Breda nodig? Loodgietersbedrijf Van Beers is in Breda en omgeving te bereiken voor al uw problemen rondom loodgieterij. Bel ons en wij laten u weten wanneer we u kunnen helpen!

Met alle apparaten in het huis doet u er verstandig aan deze zo nu en dan te laten onderhouden door een professional als Loodgietersbedrijf Van Beers, de loodgieter in Breda. Zo ook bij de cv-ketel. De levensduur van uw cv-ketel wordt verlengd, het voorkomt storingen en het zorgt voor een lager energieverbruik. Het scheelt dus ook nog eens op uw energieafrekening.

Het is zeker van groot belang het expansievat regelmatig te onderhouden. Omdat het vat gevuld is met gas moet u dit overlaten aan de professionals. Onze loodgieters kunnen u hiermee vooruithelpen zodat de levensduur van uw cv-ketel wordt verlengd. Ook de kans op ongelukken wordt geminimaliseerd.

U kunt zelf ook voorkomen dat er een ontstopping ontstaat, wij leggen u uit hoe:

Zorg ervoor dat u alleen toiletpapier door het toilet spoelt, zo voorkomt u dat andere dingen zich aan de afvoerbuis hechten en de afvoer blokkeert. In de badkamer hopen zeepresten en haren zich sneller op dan u denkt. Controleer daarom regelmatig het afvoerputje en ontdoe deze van de restjes. Daarnaast doet u er ook verstandig aan om deze goed te reinigen. Hetzelfde geldt voor etensresten en vet in de gootsteen van de keuken. Ontdoe sowieso elke dag het putje van etensresten en maak minimaal een keer per week de gootsteen goed schoon.

Ontstaan er toch verstoppingen? Neem contact op met ons, uw loodgieter in Breda.

Een kleine lekkage kan zich al snel ontwikkelen tot een groot probleem. Bij lekkages die direct verholpen dienen te worden kunt u gebruik maken van onze 24-uurs service. Wat kunt u doen voor u ons belt? Probeer te achterhalen waar de lekkage vandaan komt. Mocht dit niet lukken, dan kunt u het beste de hoofdkraan afsluiten. Daarnaast is het verstandig om het water zoveel mogelijk op te vangen met een teil. Indien het gaat om een lekkende leiding of afvoer biedt het afdekken ervan met een vochtige doek tijdelijk uitkomst.

Bel meteen voor een afspraak

Waarom kiest u voor ons?

Spoedklussen

Lekkages

Verstoppingen

CV ketel reparatie