ClickCease

De beste stappen om een betrouwbare loodgieter uit te kiezen

Loodgieter
Nieuws

Tegenwoordig is het verstandig om vooronderzoek te doen voordat u een loodgieter bij u in huis haalt. Het is vervelend als u al een aanbetaling heeft gedaan, maar de loodgieter komt vervolgens nooit opdagen. Daarnaast kan het zijn dat u niet genoeg informatie heeft om contact met hem op te nemen. Om dit te voorkomen zijn er verschillende stappen die u kunt nemen.

Voorkom vervelende misverstanden door middel van een contract

Een aanbetaling is tegenwoordig niet meer noodzakelijk. Loodgietersbedrijven werken in deze tijd met contracten en hierin zal een betalingstermijn worden afgesproken. De loodgieter weet op deze manier zeker dat u betaalt. Voordat u het contract tekent, lees het goed door. Het is belangrijk dat u op punten let zoals een garantieregeling en aansprakelijkheid voor eventuele schade in de toekomst. Zo voorkomt u vervelende misverstanden.Loodgieter
Voordat u een loodgieter belt, kun u alvast onderzoeken of dit loodgietersbedrijf lid is van een branchevereniging zoals VLOK of U NETO-VNI. Hierdoor weet u zeker dat dit bedrijf aan de gewenste eisen voldoet. Het is ook belangrijk dat u controleert of alle contactgegevens op de webpagina staan zoals een email adres en een telefoonnummer. Het kan nu eenmaal voorkomen dat een loodgietersbedrijf niet bestaat en u probeert op te lichten. Uiteindelijk is het aan te raden om duidelijke vragen te stellen zodat u duidelijke antwoorden krijgt.
Weet zeker dat u uw loodgieter kunt vertrouwen door goed vooronderzoek te doen. Hierdoor kunt u vervelende situaties in de toekomst voorkomen.

Waarom kiest u voor ons?

Spoedklussen
Lekkages
Verstoppingen
Cv-ketel reparatie

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button