pipe-wrench-318084_1280Indien er problemen zijn met de leidingen in je woning, is het raadzaam om een loodgieter te contacteren. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld een verstopte afvoer of als je nieuw sanitair hebt gekocht en dit wilt laten installeren. Voor dergelijke klussen kun je een loodgieter benaderen. Je kunt een loodgieter voor nog veel meer dan de genoemde klussen inschakelen. Ze zijn namelijk ook gespecialiseerd in isolatie en het plaatsen van Cv-ketels. Voor veel gaswerkzaamheden ben je bij een installateur ook goed.

Bedrijven uit je regio

We raden je aan om bij meerdere loodgieters uit je regio een offerte op te vragen. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Zo kun je eenvoudig de diverse loodgieters met elkaar vergelijken. Uiteraard ga je wel alleen in zee met een betrouwbare loodgieter. Om deze reden kun je ook bekenden vragen of ze toevallig een goede loodgieter kennen. Hiernaast is het mogelijk om op het internet op zoek te gaan naar reviews over loodgieters.

Op websites zoals Werkspot.nl is het bijvoorbeeld mogelijk om een advertentie te plaatsen en zo snel een loodgieter te vinden. Er zijn verder websites te vinden waar je een offerte kunt aanvragen. Je vult in waarvoor je een loodgieter nodig hebt en vervolgens krijg je binnen een aantal werkdagen een offerte in je mailbox. Hierna kun je de diverse offertes met elkaar vergelijken en kiezen voor de voordeligste of de beste loodgieter. Alleen kijken naar prijs is niet aan te raden, want je wilt natuurlijk wel dat een professional langskomt.